Borde/stole

Borde og stole

Udvalget af borde er mange. Her kan blandt andet nævnes, almindelige borde, indskudsborde, højborde, væghængte borde m. eller uden bænk, flipborde, personaleborde og café borde.

Bordene fremstilles i birkekrydsfiner, MDF eller spånplade m. kantbånd. Vi anbefaler at der vælges en belægning på bordpladen for lang levetid. Her kan der vælges imellem, laminat, linoleum og gummi. Både linoleum og gummi har en støjdæmpende egenskab.

Bordene fås i valgfri højde, brede og længde. Og vælger man birkekrydsfiner laves de i 18, 21 eller 30 mm. Der kan vælges mellem træ- og stålben, om bordene skal være mobil med hjul eller stationær.

De væghængte borde er gode hvis man gerne vil udnytte gulvpladsen når bordene ikke er i brug. En god og funktionel løsning på gangarealer eller på små stuer, hvor pladsen skal bruges til mange formål. Ligesom med de fritstående borde kan de væghængte borde fremstilles individuelt efter mål og i den form og farve der ønskes. Belægningsmulighederne er de samme som ved de fritstående borde.

Hos Rolighed Humania produceres taburetten som vi kender den i sin klassiske form, fordi der ikke er grund til at ændre på noget der fungere godt. Et møbel der kan bruges af børn i flere størrelser, og voksne, idet højde er valgfri, og der kan monteres op til tre fodstøtter pr. taburet. Fodstøtterne kan monteres i højde vuggestue og højde børnehave så den passer til sit formål. Det er muligt at tilvælge ryglæn til de mindre børn eller til børn med særligbehov for tryghed.

Taburetsædet udføres i 25 mm bøg eller 18 mm birk. På sædet kan pålægges højtrykslaminat, linoleum eller gummi for optimal slidstyrke. Her er der også mulighed for at lege lidt med farverne.

Foruden den klassiske trætaburet laver vi også taburetter med stål understel, i enten sort eller grå. Hvorpå der lægges et træsæde med eller uden belægning.

Taburetterne er stabelbare og kan leveres med en taburetvogn.