Huse og legekøkkener

Minihuset fra Rolighed Humania tager naturens ro med indendørs. Huset er produceret i 15 mm birkekrydsfiner. I bunden ligger en 50 mm. madras i aftørringsvenligt materiale og brandhæmmende skum. Huset er på hjul så det er let at flytte rundt med. 

Bag lågerne på vores “Legehus” finder man enten en hylde hvorpå man kan sidde og lege eller læse et godt eventyr. Under bænken er der to mobilekasser til opbevaring, i bunden ligger gummi der er med til at støjreducere når kasserne fyldes. I fronten af kasserne er en plexiglasrude der gør det nemt at se hvad denne indeholder. Hvis ikke der er en bænk og legekasser finder man et lille legekøkken som kan rulles ud og kogekunsten kan få fri fantasi.  (Vi gør opmærksom på at den første malede udgave, som er affotograferet i vores katalog, ikke længe er i vores sortiment.)

Legekøkken med låger, skuffer og udtrækskasse i samme høje kvalitet som resten af sortimentet. Kan udføres med og uden overbygning. Vi anbefaler laminat eller gummi på toppladen for optimal slidstyrke.