Galleri – Institutionsmøbler

Klik på billederne for at se dem i stort format.

GARDEROER 

Her ses et udvalg af de garderober vi tidligere har produceret til kunder. Find inspiration her og kontakt os for at booke et møde med en af vores salgskonsulenter, der vil hjælpe jer med at finde den bedste løsning til lige netop jeres behov.

SOVERUM

Her ses et udvalg af de soverumsløsninger vi tidligere har produceret til kunder. Find inspiration her og kontakt os for at booke et møde med en af vores salgskonsulenter, der vil hjælpe jer med at finde den bedste løsning til lige netop jeres behov.

BORD OG STOLE 

Her ses et udvalg af de borde og stole vi tidligere har produceret til kunder. Find inspiration her og kontakt os for at booke et møde med en af vores salgskonsulenter, der vil hjælpe jer med at finde den bedste løsning til lige netop jeres behov.

BIBLIOTEK 

Her ses et udvalg af de biblioteket/bogopbevaring vi tidligere har produceret til kunder. Find inspiration her og kontakt os for at booke et møde med en af vores salgskonsulenter, der vil hjælpe jer med at finde den bedste løsning til lige netop jeres behov.

HUSE OG LEGEKØKKENER 

Her ses et udvalg af de huse og legekøkkener vi tidligere har produceret til kunder. Find inspiration her og kontakt os for at booke et møde med en af vores salgskonsulenter, der vil hjælpe jer med at finde den bedste løsning til lige netop jeres behov.

HYGGEHULER

Her ses et udvalg af de hyggehuler vi tidligere har produceret til kunder. Find inspiration her og kontakt os for at booke et møde med en af vores salgskonsulenter, der vil hjælpe jer med at finde den bedste løsning til lige netop jeres behov.

LEGEBÆNKE OG PODIER

Her ses et udvalg af de legebænke og podier vi tidligere har produceret til kunder. Find inspiration her og kontakt os for at booke et møde med en af vores salgskonsulenter, der vil hjælpe jer med at finde den bedste løsning til lige netop jeres behov.

Låger

Her ses et udvalg af de låger vi tidligere har produceret til kunder. Find inspiration her og kontakt os for at booke et møde med en af vores salgskonsulenter, der vil hjælpe jer med at finde den bedste løsning til lige netop jeres behov.

PERSONALERUM OG KONTORE

Her ses et udvalg af de personalerum og kontore vi tidligere har produceret til kunder. Find inspiration her og kontakt os for at booke et møde med en af vores salgskonsulenter, der vil hjælpe jer med at finde den bedste løsning til lige netop jeres behov.

REOLER, RUMDELERE OG SKABE

Her ses et udvalg af de reoler, rumdelere og skabe vi tidligere har produceret til kunder. Find inspiration her og kontakt os for at booke et møde med en af vores salgskonsulenter, der vil hjælpe jer med at finde den bedste løsning til lige netop jeres behov.

SPECIALMØBLER

Her ses et udvalg af de specialmøbler vi tidligere har produceret til kunder. Find inspiration her og kontakt os for at booke et møde med en af vores salgskonsulenter, der vil hjælpe jer med at finde den bedste løsning til lige netop jeres behov.

UDSTILLINGSMØBLER

Her ses et udvalg af de udstillingsmøbler vi tidligere har produceret til kunder. Find inspiration her og kontakt os for at booke et møde med en af vores salgskonsulenter, der vil hjælpe jer med at finde den bedste løsning til lige netop jeres behov.