Legebænke og podier

Et møbel der i alt sin enkelthed opfylder flere funktioner samtidig. Som opbevaring, rumdeler, spejl og bænk. Rolighed Humanias legebænke kan det hele. Alt er tænkt igennem ned til mindste detalje for at opnå den højeste funktionalitet. Spejlet er brudsikkert, og der er lagt gummi i bunden af kasserne for at dæmpe støj.

Der er udfræset håndtag i siden for let at kunne flytte møblet rundt. Bænken leveres med højtrykslaminat, linoleum eller gummi, der kan varieres i farver så møblet tilpasses det øvrige inventer og rum.

De mobilekasser har plexi i fronten, hvilket gør det visuelt letter for børnene at vælge hvad de skal lege med. Udover opbevaring kan kasserne også bruges som gå-vogne for de mindste børn. 

Bagsiden kan udnyttes til flere formål; brudsikkert spejl, lydisolerende bagbeklædning, opslagstavle (bulletin board), whiteboard, kridttavle, billed- dokumentationsrammer i plexi eller med almindelig bagbeklædning.

Legepodier udføres i 15 mm hvidpigmenteret birkekrydsfiner i størrelse efter behov. Vi anbefaler laminat, linoleum eller gummi på vandrette flader for maksimal slidstyrke.

Der kan indbygges forundringskasser i forskellige dybder i trinnene. Hvori der kan laves udstillinger under plexigladspladerne. Forundringskasserne kan monteres med indvendige spejle, der giver en overraskende effekt.

Der er mulighed for at udnytte hulrummet under legepodiet til hule, med en udfræset indgang i siden eller bagtil. Tilbygning af rutsjebane er også en mulighed.