Referencer

I min tid som skoleleder har jeg – i flere omgange – haft et godt og konstruktivt samarbejde med Rolighed Humania. I forbindelse med renoveringer og/eller tilbygninger opstår der ofte et behov for alternativ løsning. vi har – i samarbejde med Rolighed Humania – udviklet flere individuelle og lokale løsninger, som har været medvirkende til, at vi kan udnytte vores kvadratmeter bedst muligt, os samtidig skabe den bedste hverdag for såvel børn som voksne. Selvom løsningen ofte er lokal og alternativ, så opleves pris og kvalitet som absolut konkurrencedygtig.

       Boris Loftager, Skoleleder Harboøre Skole og Børnecenter – Harboøre

Børnehaven Ribo har igennem flere år købt inventar hos Rolighed-Humania A/S. Vi er vendt tilbage gang på gang, fordi vi har fået kvalitet for pengene og en særdeles god service. Det har samtidig betydet meget for os, at Rolighed-Humania A/S har en stor berøringsflade til institutionsverdenen og går ind som sparringspartner i forhold til nytænkning.

       Anne Mette Baun Schmidt Leder af Børnehaven Ribo – Ribe

 

At handle ved Rolighed Humania betyder: Kvalitet i produktet, sparring på konkonkrete opgaver, kreative løsninger, nytænkning. Vi vender tilbage igen og igen – og får altid god service. Vi anbefaler gerne Rolighed Humania til alle.

       Lisbeth Marcussen, Leder af Børnehuset Nove – Holstebro

I forbindelse med etableringen af et nyt Børnehus i Sønderborg Kommune har vi valgt at samarbejde med Rolighed Humania. Vi havde mange samtaler med Rudi Rolighed som også inviterede os op og se forskellige løsninger som han havde lavet for andre insitutioner. Der var på dette besøg ikke kun fokus på garderoberne, men ligeledes på alle de andre møbler som de kan tilbyde. Møbler med multiløsninger i forhold til indretning og benyttelse. Vi har fået en løsning der er gennemgående for hele huset – både den almen pædagogiske og den specialpædagogiske afdeling i huset. Der har ikke været nogle udfordringer, som ikke kunne løses og ideerne har været mange. Vi har haft mange gode pg spændende samtaler med Rudi og er glade for det, han har gjort for at vores Børnehus er blevet som det er.

       Linda Timm Tygesen, Leder af Børnehuet Sønderborg – Sønderborg

 

Vi har i samarbejde med Rolighed Humania, oplevet stor fleksibilitet og indlevelse, i forhold til at finde gode løsninger i samarbejde med personalet. Som samarbejdspartner kan vi anbefale Rolighed Humania, som leverandør af solide og gennemtænkte møbellæsninger til en moderne daginstitution.

       Kristian Skovby Vind, Leder af Mejruphus – Mejrup

Rolighed Humania – ordentlighed, kvalitet, kreativitet og engageret medarbejdere. Samlet giver det muligheden for den bedste udnyttelse af vores ressourcer og samtidig arbejde i lækre omgivelser med originale løsninger. Jeg har gennem de sidste 16 år og 6 arbejdspladser handlet hos Rolighed Humania og det er stadig mit første valg.

       Frank Krogh, Daginstitutionsleder af De private daginstitutioner Eventyrhuset Dragør – Dragør