Referencer

I min tid som skoleleder har jeg – i flere omgange – haft et godt og konstruktivt samarbejde med Rolighed Humania. I forbindelse med renoveringer og/eller tilbygninger opstår der ofte et behov for alternativ løsning. vi har – i samarbejde med Rolighed Humania – udviklet flere individuelle og lokale løsninger, som har været medvirkende til, at vi kan udnytte vores kvadratmeter bedst muligt, os samtidig skabe den bedste hverdag for såvel børn som voksne. Selvom løsningen ofte er lokal og alternativ, så opleves pris og kvalitet som absolut konkurrencedygtig.

Boris Loftager, Skoleleder Harboøre Skole og Børnecenter – Harboøre

Børnehaven Ribo har igennem flere år købt inventar hos Rolighed-Humania A/S. Vi er vendt tilbage gang på gang, fordi vi har fået kvalitet for pengene og en særdeles god service. Det har samtidig betydet meget for os, at Rolighed-Humania A/S har en stor berøringsflade til institutionsverdenen og går ind som sparringspartner i forhold til nytænkning.

Anne Mette Baun Schmidt Leder af Børnehaven Ribo – Ribe

 

 

At handle ved Rolighed Humania betyder: Kvalitet i produktet, sparring på konkonkrete opgaver, kreative løsninger, nytænkning. Vi vender tilbage igen og igen – og får altid god service. Vi anbefaler gerne Rolighed Humania til alle.

Lisbeth Marcussen, Leder af Børnehuset Nove – Holstebro

 

Case

”HimmerRiget” her kombineres kvalitet og nærværende betjening med godt håndværk og lokale råvarer, hvilket underbygger en generel bæredygtig og økologisk tankegang.
Rammerne er sat i et elegant miljø med personlighed og sjæl og sammen skaber det en unik fortælling, som sikrer gæsten en oplevelse udover det sædvanlige.

HimmerRiget, Lars Larsens Vej 1, Himmerland

Case

”Det Glade Vanvid” er skabt som en helstøbt restaurantoplevelse, der foregår i smagfuldt indrettede- og uformelle rammer. Den gode smag og en smuk præsentation med samlet set 25 års erfaring på den absolutte øverste kokkescene, skaber den gode oplevelse.

Det Glade Vanvid, Læderstrædet 3, København K

Det Glade Vanvid, Tingvej 14, 8800 Viborg

Det Glade Vanvid, Vestergade 1, 1. sal, 5000 Odense

Det Glade Vanvid, Budolfi Pl. 26, 9000 Aalborg

I forbindelse med etableringen af et nyt Børnehus i Sønderborg Kommune, har vi valgt at samarbejde med Rolighed Humania. Vi havde mange samtaler med Rudi Rolighed som også inviterede os op og se forskellige løsninger som han havde lavet for andre insitutioner. Der var på dette besøg ikke kun fokus på garderoberne, men ligeledes på alle de andre møbler som de kan tilbyde. Møbler med multiløsninger i forhold til indretning og benyttelse. Vi har fået en løsning der er gennemgående for hele huset – både den almen pædagogiske og den specialpædagogiske afdeling i huset. Der har ikke været nogle udfordringer, som ikke kunne løses og ideerne har været mange. Vi har haft mange gode pg spændende samtaler med Rudi og er glade for det, han har gjort for at vores Børnehus er blevet som det er.

Linda Timm Tygesen, Leder af Børnehuet Sønderborg – Sønderborg

 

 

 

Vi har i samarbejde med Rolighed Humania, oplevet stor fleksibilitet og indlevelse, i forhold til at finde gode løsninger i samarbejde med personalet. Som samarbejdspartner kan vi anbefale Rolighed Humania, som leverandør af solide og gennemtænkte møbellæsninger til en moderne daginstitution.

Kristian Skovby Vind, Leder af Mejruphus – Mejrup

 

Rolighed Humania – ordentlighed, kvalitet, kreativitet og engageret medarbejdere. Samlet giver det muligheden for den bedste udnyttelse af vores ressourcer og samtidig arbejde i lækre omgivelser med originale løsninger. Jeg har gennem de sidste 16 år og 6 arbejdspladser handlet hos Rolighed Humania og det er stadig mit første valg.

Frank Krogh, Daginstitutionsleder af De private daginstitutioner Eventyrhuset Dragør – Dragør

 

Case

Limfjordsskolen i Struer stod overfor nogle udfordringer med indretningen i deres aula. Blandt andet, havde aulaen en meget dårlig akustik, problemer med kulde indtrængning fra det store indgangsparti, trafikkaos og et manglende arbejdsmiljø til elevernes gruppearbejde.

Limfjordsskolen satte os på opgaven med at finde en løsning der skaber mere miljø, ro og steder hvor eleverne kan trække sig tilbage og lave gruppearbejde. 

Vores tanker var at skabe et miljø der afspejler stemningen og roen ved sundet. Et sted man får lyst til at trække sig til og læse en god bog. Et miljø fyldt med glæde og gode venner.

Løsningen på opgaven blev:

Akustik i A klasse med et billede taget af en professionel fotograf, udover sundet med Oddesund broen i baggrunden. Egetræslameller med sort filt akustik.

Forlængelse af væggene ved indgangspartiet som afhjælpning på kuldeproblemet men som også er med til at dele aulaen i ”2” rum og mindske den voldsomme trafikkaos.

Fiskerhuse med print direkte i træet der danner der hyggeligste arbejdsmiljøer til gruppearbejde. Med væghængte borde lige til at klappe ned.

2 lounge områder ved de store vinduespartier med hængeplanter for at skabe et hyggeligt roligt miljø, hvor man både kan sidde og arbejde seriøst men også et sted hvor man kan ligge og slænge sig.

Vi havde fornøjelsen af at snakkede med et par elever da vi var forbi for at tage billeder til dette opslag.

De udtrykte alle sammen at det vare ”SÅ SEJT” at de havde fået nye møbler. En pige fortalte at hun oftest så hendes veninde bruge fiskerhusene til at trække sig tilbage og sidde med en god bog.

Drenge var vilde med at der nu var kommet flere gennestede når de legede gemmeleg.

Genneralt sagde de at de syntes det var dejligt med nye møbler så de havde mere lyst til at opholde sig i aulaen sammen med deres venner.

Vi har virkelig set frem til at vise jer resultatet af denne opgave, da vi selv er utrolig begejstret for udfaldet. Og så er det bare skønt at slutbrugeren har samme holdning.