Akustik

Det akustik i står og mangler i jeres institution.

Vi er altid parate til at samarbejde med jer for at finde de bedste løsninger og stræber gerne efter at gå ud over standarderne for at skabe den mest optimale løsning specifikt til jer.

Akustik

Dårlig akustik er et usynligt problem, og en lang arbejdsdag i et miljø med dette problem kan dræne en hver for energi. Mange børn og voksne samlet på samme sted i længere tid, kan let skabe høje lyde, der ikke skaber et sundt arbejdsmiljø.

ROLIGHED HUMANIA tilbyder akustik plader til montering på vægge, loft eller integreret i inventar. Akustikpladerne findes i en lang række farver eller med print efter eget ønsker på en hvid akustik plade.

Pladerne fås tykkelserne 12 og 18 mm, og ligger som standart i målene 1220×2440 mm, men skæres til i den ønskede længde og bredde der passer ind på den ønskede placering.

Inspirations galleri

Vi står klar til at hjælpe dig!

Vores dedikerede team hos Rolighed Humania står klar til at hjælpe jer med at skabe en løsning, der opfylder jeres specifikke krav og forventninger. Vi lægger vægt på kvalitet, funktionalitet og æstetik for at sikre, at I får den løsning, der ikke kun er praktisk, men også er flot at se på.

ROLIGHED-Humania A/S
Skolegade 3, Herrup
7830 Vinderup

Tlf: 97 45 20 99
rolighed@humania.dk
tilbud@humania.dk

Følg os på: 

LinkedIn
Facebook
Instagram


Telefontid

Mandag – torsdag 8.00 – 16.00 
Fredag 8.00 – 12.00