Cases

Bæredygtig og innovativ møbelvirksomhed

Vi er stolte af vores mange referencer, og vores evne til at levere funktionelt-, fleksibelt- og kvalitetsinventar til vores kunder. Med over 50 års erfaring i branchen, har vi etableret os, som en bæredygtig og innovativ møbelvirksomhed, der specialiserer sig i at skabe inventarløsninger, der er dedikeret til den enkelte kunde, om det er institutioner, skoler, hospitaler, restauranter eller andre kunder, så skal oplevelsen være den samme når man handler med ROLIGHED HUMANIA.

Sammen skaber vi succes, resultater og stolthed

Det er sammen med vores kunder vi skaber succes, resultater og stolthed. En af ROLIGHED HUMANIA største styrker er at udvikle og producere hvad vores kunder har af behov og ønsker, og derudfra i fællesskab skabe det unikke.

Udførelsen af cases starter typisk med en henvendelse fra en kunde, der har et behov for inventar. Igennem en nærmere dialog finder vi frem til hvilke funktioner der ønskes af inventaret, hvilke materialer der ønskes og hvilke der vil passe bedst til funktionen. Hvilken størrelse inventaret skal have til funktionen, og for at den vil passe ind på den ønskede placering. Derefter drøftes der leveringstid og adgangsforhold. Rolighed Humania gør en dyd i at sende vores egne folk afsted på montagedele. Vores montører har et stort fagligt kendskab til alle vores produkter, derfor håndteres inventaret med omhu og præcision under monteringsprocessen, så kunden sikres et perfekt slutresultat.

Inspirations galleri

Referencer

ROLIGHED-Humania A/S
Skolegade 3, Herrup
7830 Vinderup

Tlf: 97 45 20 99
rolighed@humania.dk
tilbud@humania.dk

Følg os på: 

LinkedIn
Facebook
Instagram


Telefontid

Mandag – torsdag 8.00 – 16.00 
Fredag 8.00 – 12.00