Om os

Grundlagt i 1967

ROLIGHED HUMANIA blev grundlagt i 1967 af møbelsnedker Benny Rolighed. Han skabte med faglig stolthed og vision et fundament for bæredygtighed, funktionelt inventar, som sønnen Rudi Rolighed siden har videreført i hans ånd. I dag er firmaet ejet af Rudi Rolighed og Torben Nørgård Jensen.

Fra inventarløsninger til specialinventar til daginstitutioner

Snedkeriets tidlige specialopgaver inden for diskinventar udviklede sig hurtigt til komplette inventarlæsninger til skoler, dag- og specialinstitutioner mm. Udviklingen første hurtigt til opbygningen af et forhandlernetværk. En sund organisk vækst med fortsat fokus på gamle håndværkstraditioner, naturlige materialer og en forretningsmodel, der tager hånd om og forpligter sig i forhold til medarbejdere, miljø og kunder.

Evnen til at tilpasse sig og specialdesigne

Livsnerven i ROLIGHED HUMANIA, og en fællespassion fra generationerne, er funktion, fleksibilitet og kvalitet. Er i dag kendt for sin særlige evne til at kunne opfylde alle krav til funktionalitet gennem standart og specialløsninger. Den gennemgående årsag til ROLIGHED HUMANIA’s succes, er evnen til at tilpasse sig kundens behov og specialdesigne inventar hvor det er nødvendigt.

Dansk møbelkontrol 

Rolighed Humania har været certificeret igennem Dansk Møbelkontrol siden 2020.

Vores certificering igennem Dansk møbelkontrol betyder, at vores produkter er produceret efter de højeste håndværksmæssige standarder indenfor møbel- og køkkenproduktion. Vores produktionen lever op til “Tekniske Protokol” i henhold til Dansk Møbelkontrols standarder. Dette i relation til, krav til materialer, udførelse og færdige produkter. Certificeringen er med til at sikre vores kunder, at vores dansk producerede produkter, er af højeste kvalitet.

Vores grønne bidrag

Vi har, sammen med Verdensmål.dk, plantet træer i Danmark.
Selvom vi alle gør hvad vi kan for at nedsætte vores CO2-udslip, så er det også rigtig vigtigt at få plantet træer, som trækker CO2 ud af atmosfæren.
Desuden er skoven god for biodiversiteten, som ellers er under hårdt pres. Klik på linket nedenfor og se præcis hvor vores træer er plantet – og hvor gamle de er nu.

Verdensmål.dk er et netværk af virksomheder, der alle arbejder for FNs 17 verdensmål for bæredygtighed.
Virksomheden bag, er en registreret socialøkonomisk virksomhed, hvilket blandt andet betyder, at alt overskud bruges til arbejdet for at fremme verdensmålene.

De første træer er kun en start for ROLIGHED HUMANIA. Vi vil over de næste år plante flere træer i Danmark.

Sammen kan vi gøre en forskel ❤

Serviceaftale

Vi tilbyder serviceaftaler på vores inventar, for at forbedre levetiden på produkterne. Det kan blandt andet være gennemgang af taburetter der med tiden måske har mistet en skrue. Eftersyn af borde samt opfriskning af bordplader. Når inventaret er udtjent, tager vi det retur til virksomheden og renovere dem, eller bruger de dele der kan genanvendes og sælger dem igen som refurbished inventar. På den måde cirkulerer vi produkterne, så vi i fællesskab kan være med til at reducere Co2-forbruget. 

Serviceaftalen kan bestilles efter behov på times basis eller kan laves som en fast aftale.

Levering og montering

ROLIGHED HUMANIA sætter en ære i at levere en fuldendt serviceoplevelse til vores kunder. Som en del af vores engagement i at sikre kundetilfredshed tilbyder vi levering og montering af inventar.

Vores hold af montører består af dygtige og faglærte snedkere, der har en omfattende erfaring inden for branchen. Mange af vores montører har endda været involveret i udarbejdelsen af inventaret fra start til slut. Denne unikke kombination af ekspertise i produktion og montering sikrer, at du som kunde får det perfekte slutresultat.

Vores montører har en dyb forståelse for det håndværk, der ligger bag hvert enkelt møbel. De har indgående kendskab til de materialer, teknikker og designaspekter, der er involveret i produktionen. Dette giver dem de nødvendige færdigheder og indsigt til at håndtere inventaret med omhu og præcision under monteringsprocessen.

Husk at oplyse adgangsforhold i forbindelse med ordre.

Showroom

Foruden vores kontorbygning, snedkeri og lagerbygning har vi vores showroom, hvori vi har en lille udstilling af vores egenproduceret inventar. I showroomet afholder vi kundemøder og kundeaftener, hvor vi inviterer på en lille rundvisning i virksomheden. Showroomet har i sin tid været stifter Benny Roligheds private bolig, men er i dag moderniseret med, loft til kip og nyt køkken produceret i virksomhedens eget snedkeri.

 

Skulle I have lyst til at komme og besøge os i Herrup?
Så kontakt os på:

Torben Nørgård Jensen

Adm. Direktør / Partner

tnj@humania.dk

96 95 83 18

Rudi Rolighed

Salgsdirektør/Partner

rrs@humania.dk

40 11 24 11

ROLIGHED-Humania A/S
Skolegade 3, Herrup
7830 Vinderup

Tlf: 97 45 20 99
rolighed@humania.dk
tilbud@humania.dk

Følg os på: 

LinkedIn
Facebook
Instagram


Telefontid

Mandag – torsdag 8.00 – 16.00 
Fredag 8.00 – 12.00