Institutionsmøbler

Sammen skaber vi noget stort i børnehøjde

ROLIGHED HUMANIA er dedikeret til at levere skræddersyede og standard institutionsmøbler til en bred vifte af danske daginstitutioner, specialinstitutioner, skoler og fritidshjem. Vi forstår vigtigheden af at skabe et inspirerende og funktionelt miljø, der opfylder de unikke behov og ønsker for hver enkelt institution.

Inspiration

Og meget, meget mere...

Dette billede kartotek skal blot ses som en inspiration til hvad det blandt andet er ROLIGHED HUMANIA kan. Det er sammen med jer kunder, vi i fællesskab kommer frem til lige præcist det inventar det passer ind hos jer, efter behov, ønsker om størrelse, farver osv. 

Det er vores mål at skabe inspirerende og bæredygtige indretningsløsninger af kvalitetsprodukter, der skaber et stimulerende og trygt miljø for børnene og opfylde institutionens krav og visioner.

 

Se også vores katalog for mere inspiration

Dette inspirationskatalog viser, hvad ROLIGHED HUMANIA kan tilbyde i samarbejde med kunderne.

Virksomheden blev grundlagt i 1967 af møbelsnedker Benny Rolighed og er nu ejet af Rudi Rolighed og Torben Nørgaard Jensen.

Vi startede med specialopgaver og udviklede sig til at levere komplette inventarløsninger til skoler, daginstitutioner og specialinstitutioner. Vi har opnået succes ved at fokusere på funktion, fleksibilitet og kvalitet samt evnen til at tilpasse sig kundens behov og specialdesigne møblerne efter behovet.

Du kan læse meget mere lige her.

ROLIGHED HUMANIA’s nye møbelserie: SPEKTRUM by HUMANIA

Spektrum er en møbelserie udviklet til børn og unge med særlige behov for ro til koncentration i en undervisnings- situation, såvel som ro til en pause når det bliver tiltrængt.

Spektrum-serien er designet med fokus på funktionalitet, fleksibilitet og bæredygtighed. Møblerne er produceret i Danmark og er af høj kvalitet.

Spektrum-serien er designet til at imødekomme de særlige behov hos børn og unge med fysiske eller men- tale udfordringer. Møblerne er udviklet i samarbejde med fagfolk og eksperter på området for at sikre, at de opfylder de nødvendige krav og standarder.

Spektrum-serien består af et bredt udvalg af møbler, designet til at være fleksible og kan justeres efter behov. Derudover er møblerne produceret med bæredygtighed for øje, hvilket betyder, at de er fremstillet af miljøven- lige materialer.

ROLIGHED HUMANIA har en lang historie med at producere møbler af høj kvalitet til institutioner og specialinventar. Virksomheden har et stærkt fokus på funktionalitet og bæredygtighed, hvilket afspejles i deres produkter.

Flyers

Vi opfordrer dig til at udforske vores flyers yderligere ved at klikke på de tilgængelige billeder.

Bæredygtig taburet fra Rolighed by Humania

Vi er STOLTE af at kunne præsentere jer for vores nye Taburet 98. 

Produceret af 98% genbrugsmateriale. 

Taburetsæderne er produceret af 100% genanvendt plast fra Polygood og er 100% genanvendeligt når de nedbrydes. Genbrugspladerne produceres i Ukraine, af en bred vifte af forbruger- og industrielle plastaffaldskilder, lige fra køleskabet til engangsbestik, elektronik og industrielle forbrugsvarer. 

Dobbeltkrybber

Dobbeltkrybben er udviklet i samarbejde med et hold af fysio- og ergoterapeuter til institutioner der har brug for at udnytte pladsen maksimalt.

Det er blevet en populær krybbe med høj funktionalitet som børnene elsker.

Dobbeltkrybben er udført i 15 mm krydsfiner eller fenolplade, der gør den mere vejrbestandig til blandt andet udendørs overdækning.

HUMANIA Huse

Skab et spændene og levende legemiljø med ROLIGHED HUMANIAs mobile husserie, der består af ”Bedstes Hus”, ”Eventyrhuset”, ”Rumraketten” og ”Købmanden”.

Alle husene lægger op til lege fyldt med fan – tasi og skaber et roligt udtryk med sit print. Bag lågerne i ”Bedstes Hus” finder man en miniudgave af vores legekøkken der ligeledes er mobilt.

Bag lågerne på ”Eventyrhuset” og ”Rumraketten” finder man en bænk med madras og herunder to mobile legekasser. ”Købmanden” er med tilhørende to mo – bilekasser. Husserien er produceret i 15 mm krydsfiner med print.

Daginstitutioner, specialinstitutioner, skoler og fritidshjem

Hos Rolighed by Humania ser vi frem til at fortsætte med at samarbejde med danske daginstitutioner, skoler og fritidshjem for at skabe inspirerende og bæredygtige indretningsløsninger. Vores mål er at levere kvalitetsprodukter, der skaber et stimulerende og trygt miljø for børnene og opfylder institutionens krav og visioner.

Fokus på kvalitet, service og leveringssikkerhed

Vores fokus ligger på kvalitet, service og leveringssikkerhed. Vi lytter nøje til kundens idéer, ønsker og behov og tager udgangspunkt i disse for at skabe en skræddersyet løsning. Vores erfarne indretningskonsulenter er eksperter i at omsætte visioner og behov til konkrete indretningsløsninger, der er funktionelle, æstetiske og bæredygtige.

Vi har en bred vifte af produkter til institutionsindretning, herunder borde, stole, hylder, opbevaringsløsninger og meget mere. Vores sortiment omfatter både moderne og tidløst design, der kan tilpasses den specifikke stil og æstetik, som institutionen ønsker at opnå. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre, at hvert enkelt møbel passer perfekt til det rum, det skal integreres i.

Uanset om det drejer sig om en større renovering eller en mindre opgradering af indretningen, er vi dedikerede til at skabe en komplet løsning, der opfylder alle behov. Vores faglærte snedkere og specialister på området sikrer, at hvert enkelt møbel bliver fremstillet med omhu og præcision for at sikre holdbarhed og funktionalitet.

Levering og montering

ROLIGHED HUMANIA sætter en ære i at levere en fuldendt serviceoplevelse til vores kunder. Som en del af vores engagement i at sikre kundetilfredshed tilbyder vi levering og montering af inventar.

Vores hold af montører består af dygtige og faglærte snedkere, der har en omfattende erfaring inden for branchen. Mange af vores montører har endda været involveret i udarbejdelsen af inventaret fra start til slut. Denne unikke kombination af ekspertise i produktion og montering sikrer, at du som kunde får det perfekte slutresultat.

Vores montører har en dyb forståelse for det håndværk, der ligger bag hvert enkelt møbel. De har indgående kendskab til de materialer, teknikker og designaspekter, der er involveret i produktionen. Dette giver dem de nødvendige færdigheder og indsigt til at håndtere inventaret med omhu og præcision under monteringsprocessen.

 

Serviceaftale

Vi tilbyder serviceaftaler på vores inventar, for at forbedre levetiden på produkterne. Det kan blandt andet være gennemgang af taburetter der med tiden måske har mistet en skrue. Eftersyn af borde samt opfriskning af bordplader. Når inventaret er udtjent, tager vi det retur til virksomheden og renovere dem, eller bruger de dele der kan genanvendes og sælger dem igen som refurbished inventar. På den måde cirkulerer vi produkterne, så vi i fællesskab kan være med til at reducere Co2-forbruget. 

Serviceaftalen kan bestilles efter behov på times basis eller kan laves som en fast aftale.

Farver

Børn elsker farver og derfor skal de bruges, men de skal bruges med omtanke da børn i sig selv er farverige. ROLIGHED HUMANIA har udvalgt en farvepalette som kan kombineres på kryds og tværs, samtidig med at de giver et harmonisk udtryk. Ved at vælge de rigtige farver kan vi skabe et stimulerende og inspirerende miljø, være med til at fremme kreativitet, fantasi og følelsesmæssig udvikling hos børnene.

Derfor er vi omhyggelige med farvevalg, der ikke kun er visuelt tiltalende, men også understøtter børns udvikling og skaber en rolig og inspirerende atmosfære. Ved at kombinere vores ekspertise inden for farvevalg og design, stræber vi efter at skabe et indbydende miljø for både børn og voksne at trives i. Vi tager forbehold for mindre nuanceforskelle fra de viste farver på skærmen og til farverne på de leverede laminater og linoleummer. 

Se laminat farvemuligheder her

Se Linoleum farvemuligheder her

Vil du vide mere? Så er du mere end velkommen til at kontakte os

Rudi Rolighed

Salgsdirektør/Partner

rrs@humania.dk

40 11 24 11

ROLIGHED-Humania A/S
Skolegade 3, Herrup
7830 Vinderup

Tlf: 97 45 20 99
rolighed@humania.dk
tilbud@humania.dk

Følg os på: 

LinkedIn
Facebook
Instagram


Telefontid

Mandag – torsdag 8.00 – 16.00 
Fredag 8.00 – 12.00