SPEKTRUM

Det i står og mangler i jeres institution.

Vi er altid parate til at samarbejde med jer for at finde de bedste løsninger og stræber gerne efter at gå ud over standarderne for at skabe den mest optimale løsning specifikt til jer.

SPEKTRUM by HUMANIA

Spektrum er en møbelserie udviklet til børn og unge med særlige behov for ro til koncentration i en undervisnings- situation, såvel som ro til en pause når det bliver tiltrængt.

En møbelserie for alle der ønsker små rum i det store rum.

Spektrum-serien er designet med fokus på funktionalitet, fleksibilitet og bæredygtighed. Møblerne er produceret i Danmark og er af høj kvalitet.

Spektrum-serien er designet til at imødekomme de særlige behov hos børn og unge med fysiske eller men- tale udfordringer. Møblerne er udviklet i samarbejde med fagfolk og eksperter på området for at sikre, at de opfylder de nødvendige krav og standarder.

Spektrum-serien består af et bredt udvalg af møbler, designet til at være fleksible og kan justeres efter behov. Derudover er møblerne produceret med bæredygtighed for øje, hvilket betyder, at de er fremstillet af miljøven- lige materialer.

ROLIGHED HUMANIA har en lang historie med at producere møbler af høj kvalitet til institutioner og specialinventar. Virksomheden har et stærkt fokus på funktionalitet og bæredygtighed, hvilket afspejles i deres produkter.

Velkommen til Spektrum-kataloget!

Spektrum er en møbelserie udviklet til børn og unge med særlige behov for ro til koncentration i en undervisnings- situation, såvel som ro til en pause når det bliver tiltrængt.

En møbelserie for alle der ønsker små rum i det store rum.

Inspirations galleri

Elevboks

En funktionel elevplads indrettet med akustik, hvor af- skærmning fra omgivelserne skaber rum for fordybelse og koncentration.
Fleksible detaljer som hjul med bremse og højdejuster- bar bordplade gør at møblet ubesværet kan flyttes rundt på, og tilpasses ergonomisk til flere aldersgrupper.

Hvilehus

En funktionel elevplads indrettet med akustik, hvor af- skærmning fra omgivelserne skaber rum for fordybelse og koncentration.
Fleksible detaljer som hjul med bremse og højdejuster- bar bordplade gør at møblet ubesværet kan flyttes rundt på, og tilpasses ergonomisk til flere aldersgrupper.

Akustikvæg

Den mobile akustikvæg både optimerer rumakustikken og skaber mulighed for indretning af mindre rum i rummet. Møblet er udført med en solid ramme i krydsfiner omkring OEKO-TEX® 100 certificeret PET-filt som absorberer over 80% af de hørbare lydbølger. PET-filten er fremstillet i gen- anvendt PET-fibre og er 100% genanvendelig.

Dobbeltsidet reolvæg

Afskærmning ved skriveborde, opbevaring og ind- retning i et og samme møbel, særligt tiltænkt ele- ver som ønsker en mere personlig arbejdsplads de selv kan indrette. På begge sider af møblet findes en praktisk magnettavle, udtræksbakke og hylde, samt et rummeligt underskab til f.eks. en skoletaske.

Samtalehus

Samtalehuset er indrettet med akustik, bord og sid- depladser til lavmælt samtale og trygt samvær mel- lem voksen og elev. Huset giver mulighed for at søge et mindre socialt rum i det store rum, og støtter på den måde eleven i at være i, og blive i en social sam- menhæng. Solide hjul med bremse giver stor fleksibi- litet i indretningen, og gør omrokering kan ske ube- sværet af én person.

Kupéhus

Kupéhuset fungerer som en lille lounge hvor samtale, ideer og kreative tanker kan få frit løb – i frikvarteret såvel som i undervisningen. Huset er indrettet med to siddepladser overfor hinanden for god kontakt, skrå ryghynder for ekstra komfort, akustik og delvis afskærmning af omgivelserne for ro. Solide hjul med bremse muliggør omrokering kan udføres ubesværet af én person.

Studiehus

Studiehuset er indrettet med bord- og siddeplads til elever der kræver støtte i undervisningen, enten i form af en-til- en dialog mellem lærer og elev, eller som grupperum for 2 elever. Akustik, stor bordplade med gummi og afskærm- ning på tre sider skaber rum til koncentration og læring. Praktisk ophæng for taburetter og solide hjul med bremse gør at rengøring og omrokering i klasseværelset kan udfø- res ubesværet af én person.

Fælleshus

Fælleshuset er stedet som danner rammer om forskellige typer af fælles aktiviteter.
Her kan man samles og udveksle gode historier og få mange gode snakke eller det kan bruges til gruppe arbejde eller til andre fælles aktiviteter.

Fælleshuset er indret med bord og bænke samt dekorative blom- sterkasser der skaber et dejligt miljø.

Sanseseng

Indrettet med stort LED-lysfelt i loftet, 360 graders afskærmning, akustik samt madras i liggemål med mulighed for at lave kuglebad, gør sansesengen til et stimulerende og trygt rum eleven kan trække sig helt til. Lysfeltet har flere funktioner og farveindstillinger som justeres med medfølgende fjernbetjening.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Vores dedikerede team hos Rolighed Humania står klar til at hjælpe jer med at skabe en løsning, der opfylder jeres specifikke krav og forventninger. Vi lægger vægt på kvalitet, funktionalitet og æstetik for at sikre, at I får den løsning, der ikke kun er praktisk, men også er flot at se på.

ROLIGHED-Humania A/S
Skolegade 3, Herrup
7830 Vinderup

Tlf: 97 45 20 99
rolighed@humania.dk
tilbud@humania.dk

Følg os på: 

LinkedIn
Facebook
Instagram


Telefontid

Mandag – torsdag 8.00 – 16.00 
Fredag 8.00 – 12.00