Diskinventar

Skal du have noget udover standarten så er det ROLIGHED HUMANIA du skal kontakte.

Rolighed Humania, har været en pålidelig producent af diske, skranker, kantine- og bardiske siden 1967. Vores ekspertise strækker sig over en bred vifte af spændende steder såsom storkøkkener, restauranter, kantiner, hoteller, sygehuse og mange flere. Det, der gør Rolighed Humanias diske særlige, er, at alle vores produkter bliver fremstillet på eget snedkerværksted i nøje samarbejde med kunden. På den måde tilpasses slutproduktet præcist til det miljø, hvor det skal integreres og anvendes.

Omhyggeligt designet og håndlavet

Funktionalitet, fleksibilitet og kvalitet er hjørnestenene i Rolighed Humanias snedkerværksted. Hvert enkelt møbel bliver omhyggeligt designet og håndlavet med fokus på at opfylde kundens unikke ønsker og krav. Vores møbler er ikke kun æstetisk tiltalende, men de lever også op til nutidens krav og certificeringer, som eksempelvis Dansk Møbelkontrol.

Kombination af specialisering, kundetilpasning og høj kvalitet

Med en lang historie i branchen har vi udviklet en ekspertise og en forståelse for de forskellige behov, der findes på tværs af industrier og virksomheder. Vi er dedikerede til at levere produkter, der ikke kun er visuelt tiltalende, men også praktiske og holdbare i det daglige brug.

Det er netop denne kombination af specialisering, kundetilpasning og høj kvalitet, der har gjort Rolighed Humania til en pålidelig samarbejdspartner for et bredt spektrum af virksomheder i Danmark. Vores engagement i at opfylde kundernes behov og vores evne til at levere produkter af høj kvalitet har sikret os et solidt ry og tillid i branchen.

Levering og montering

ROLIGHED HUMANIA sætter en ære i at levere en fuldendt serviceoplevelse til vores kunder. Som en del af vores engagement i at sikre kundetilfredshed tilbyder vi levering og montering af inventar.

Vores hold af montører består af dygtige og faglærte snedkere, der har en omfattende erfaring inden for branchen. Mange af vores montører har endda været involveret i udarbejdelsen af inventaret fra start til slut. Denne unikke kombination af ekspertise i produktion og montering sikrer, at du som kunde får det perfekte slutresultat.

Vores montører har en dyb forståelse for det håndværk, der ligger bag hvert enkelt møbel. De har indgående kendskab til de materialer, teknikker og designaspekter, der er involveret i produktionen. Dette giver dem de nødvendige færdigheder og indsigt til at håndtere inventaret med omhu og præcision under monteringsprocessen.

Husk at oplyse adgangsforhold i forbindelse med ordre.Se også vores bar & disk katalog

ROLIGHED HUMANIA er en møbelvirksomhed grundlagt i 1967 af møbelsnedker Benny Rolighed. Vi laver bæredygtigt og funktionelt inventar, hvor vi har specialiseret os i specialløsninger og specialdesignet inventar. 

Vi har eget snedkeri og produktion i Herrup. Vi tilbyder specialtilpassede inventarløsninger og receptionsdiske, der skaber et unikt førstehåndsindtryk og opfylder specifikke ønsker og behov. Vi fremstiller også buffetområder, hvor vi fokuserer på materialevalg og æstetik for at skabe en sanselig oplevelse for besøgende. 

Vi har opretholdt vores passion for funktion, fleksibilitet og kvalitet gennem generationerne og vi har evnen til at tilpasse os kundens behov. 

Vi kombinerer faglært håndværk med moderne krav og certificeringer for at levere inventar af højeste kvalitet. 

Du kan læse meget mere lige her.

Inspiration

ROLIGHED-Humania A/S
Skolegade 3, Herrup
7830 Vinderup

Tlf: 97 45 20 99
rolighed@humania.dk
tilbud@humania.dk

Følg os på: 

LinkedIn
Facebook
Instagram


Telefontid

Mandag – torsdag 8.00 – 16.00 
Fredag 8.00 – 12.00