Badeværelse

Det badeværelse i står og mangler i jeres institution.

Vi er altid parate til at samarbejde med jer for at finde de bedste løsninger og stræber gerne efter at gå ud over standarderne for at skabe den mest optimale løsning specifikt til jer.

Badeværelse

Det er bare sjovere og rarere, at gå ud på et badeværelse, når det er tilpasset og indrettet korrekt i forhold til både små og store brugere.

Opbevaring til skiftetøj og bleer produceres efter antal af børn og plads. Det kan f.eks. være væghængt opbevaring over puslepladsen eller det kan være et skab/reol hvor børnene kan være selvhjulpen i den nederste del og der er plads til praktiskopbevaring øverst. 

Podie med opbevaring gør det lettere for de mindste børn at nå en evt. højt placeret håndvask.

Hævesænkepusleborde, væghængt eller fritstående produceres efter mål og behov. Pusletiden i en daginstitution, er der muligheden er for den gode nærkontakt med det enkelte barn opstår. Derfor er det vigtigt med de rigtige forhold hertil.

IMG_8799

Inspirations galleri

Vi står klar til at hjælpe dig!

Vores dedikerede team hos Rolighed Humania står klar til at hjælpe jer med at skabe en løsning, der opfylder jeres specifikke krav og forventninger. Vi lægger vægt på kvalitet, funktionalitet og æstetik for at sikre, at I får den løsning, der ikke kun er praktisk, men også er flot at se på.

ROLIGHED-Humania A/S
Skolegade 3, Herrup
7830 Vinderup

Tlf: 97 45 20 99
rolighed@humania.dk
tilbud@humania.dk

Følg os på: 

LinkedIn
Facebook
Instagram


Telefontid

Mandag – torsdag 8.00 – 16.00 
Fredag 8.00 – 12.00