Borde og taburetter

De borde og taburetter i står og mangler i jeres institution.

Vi er altid parate til at samarbejde med jer for at finde de bedste løsninger og stræber gerne efter at gå ud over standarderne for at skabe den mest optimale løsning specifikt til jer.

Borde

Udvalget af borde hos ROLIGHED HUMANIA er bredt: almindelige borde, indskudsborde, højborde, væghængte borde med eller uden bænk, flipborde, personaleborde, hæve-sænke-skriveborde, elevborde, katetre, U-borde, runde borde og caféborde. Bordene produceres individuelt efter ønske om størrelse: højde, bredde og længde. 

Bordpladerne fremstilles i krydsfiner hvor vi anbefaler der pålægges enten laminat, linoleum eller rågummi.  Det er også en mulighed, at bordpladen produceres i MDF eller spånplade med laminat, linoleum eller gummi på toppen og kantbånd på kanterne.
Inden for laminater og linoleum findes der en masse farve muligheder. Rågummi og linoleum har begge den  egenskab, at de er støjreducerende. Hvilket er en fantastisk egenskab at have når man har med børn at gøre.

Det er muligt at vælge imellem flere typer af ben:
træben med eller uden hjul, T-understel, hæve/sænke, fuldsvejset understel, søjleunderstel m.fl.

Bestselleren indenfor borde er vores indskudsbordsæt med træben og rågummi på toppen. Når der er
behov for gulvplads, rulles det mindste bord blot ind under det store bord, og vupti så er der ekstra
plads til leg, samling mm. Samt vores væghængte bord der er udstyret med en gasdæmper der gør det let for en enkelt voksen at slå bordet ned når det skal anvendes, og op igen når der er behov for den ekstra gulvplads.

Se laminat farvemuligheder her

Se Linoleum farvemuligheder her

Borde

Taburetter

Taburetten som vi kender den i sin klassiske form, fordi der ikke er grund til at ændre på noget der fungerer godt.

På trætaburetten er der mulighed for at vælge fodstøtte højde, så de passer den alderssvarende målgruppe. Derudover er det muligt at tilvælge et af vores to ryglæn og fodplade der giver en bedre grounding. Fodpladen er udviklet i samarbejde med ergo- og fysioterapeuter efter forespørgsler fra flere kunder. Fodpladen er let at sætte på- og afmontere. 

Foruden det klassiske træunderstel, har vi også taburetter med stålunderstel med 4 fodstøtter i forskellige højder.  

Om man vælger træ/træ eller træ/stål anbefaler ROLIGHED HUMANIA at der pålægges laminat, linoleum eller gummi på sædet, for bedste slidstyrke. 

Se vores udvalg af voksen stole her

Taburetter

Taburet 98

TABURET 98 er ROLIGHED HUMANIA’s Bæredygtige Nyhed 2023. Taburetten er lavet af 98% genbrugsmaterialer. Sædet er produceret af 100% genanvendt og genanvendeligt plast. Pladerne bliver produceret i Ukraine og leveret til Herrup hvorefter vi producere taburetsæder. Pladerne produceres af en bred vifte af forbruger- og industrielle plastiskaffaldskilder, lige fra køleskabe til engangsbestik, elektronik og industrielle forbrugsvarer. 

Alle taburetter, uden ryg og fodplade, er stabelbare og passer på ROLIGHED HUMANIA’s mobiletaburetvogn.    

Se vores udvalg af voksen stole her

Taburet 98

Vi står klar til at hjælpe dig!

Vores dedikerede team hos Rolighed Humania står klar til at hjælpe jer med at skabe en løsning, der opfylder jeres specifikke krav og forventninger. Vi lægger vægt på kvalitet, funktionalitet og æstetik for at sikre, at I får den løsning, der ikke kun er praktisk, men også er flot at se på.

ROLIGHED-Humania A/S
Skolegade 3, Herrup
7830 Vinderup

Tlf: 97 45 20 99
rolighed@humania.dk
tilbud@humania.dk

Følg os på: 

LinkedIn
Facebook
Instagram


Telefontid

Mandag – torsdag 8.00 – 16.00 
Fredag 8.00 – 12.00