Det Glade Vanvid

Hos Rolighed by Humania har vi skabt de flotte rammer hos "Det Glade Vanvid”.

Vi er stolte af vores samarbejde med den anerkendte danske virksomhed, hvor vi har skabt alt inventar til restaurantoplevelsen på det “Det Glade Vanvid”. Med godt samarbjede, ekspertise og fokus på kvalitet har vi formået at levere unikke møbler og indretninger, der tilføjer et sublimt æstetisk touch til denne kulinariske oase.

Meget mere end bare en Restaurant

“Det Glade Vanvid” er meget mere end bare en restaurant. Det er en helstøbt oplevelse, der inviterer gæsterne ind i smagfuldt indrettede omgivelser. Ved at kombinere den gode smag med en enestående præsentation har restauranten skabt en uforglemmelig oplevelse for besøgende. En oplevelse vi har gjort vores bedste for at bidrage til.

Kvalitetsmaterialer og dansk håndværk

Gennem vores kvalitetsmaterialer og dansk håndværk har vi formået at skabe møbler, der både er æstetisk tiltalende og funktionelle. Fra elegante spiseborde og komfortable stole til stilfulde barmoduler og raffinerede opbevaringsløsninger har hvert eneste element i “Det Glade Vanvid” fået særlig opmærksomhed.

Restaurantens vision

Inventaret og indretningen afspejler på smukkeste vis restaurantens vision om at skabe en behagelig og inspirerende atmosfære for deres gæster.

Vi er beærede over at have været en del af dette spændende projekt og ser frem til at fortsætte vores samarbejde med “Det Glade Vanvid”. Deres vision og vores håndværk går hånd i hånd, og vi er glade for at bidrage til at skabe flere uforglemmelige oplevelser.

Mere end 25 års erfaring

Med 25 års erfaring på den absolutte øverste kokkescene har “Det Glade Vanvid” opnået en enestående position i gastronomiens verden. Det Glade Vanvid har etableret sig på flere lokationer rundt om i Danmark. Fra den ikoniske Læderstrædet i København K, til den hyggelige Tingvej i Viborg og den livlige Vestergade i Odense, samt Budolfi Plads i Aalborg – alle steder har Rolighed by Humania leveret skræddersyet inventar og møbler til at komplementere hver enkelt restaurants karakter og atmosfære.

ROLIGHED-Humania A/S
Skolegade 3, Herrup
7830 Vinderup

Tlf: 97 45 20 99
rolighed@humania.dk
tilbud@humania.dk

Følg os på: 

LinkedIn
Facebook
Instagram


Telefontid

Mandag – torsdag 8.00 – 16.00 
Fredag 8.00 – 12.00