Farver

Det i står og mangler i jeres institution.

Vi er altid parate til at samarbejde med jer for at finde de bedste løsninger og stræber gerne efter at gå ud over standarderne for at skabe den mest optimale løsning specifikt til jer.

Farver

 Børn elsker farver og derfor skal de bruges, men de skal bruges med omtanke da børn i sig selv er farverige. ROLIGHED HUMANIA har udvalgt en farvepalette som kan kombineres på kryds og tværs, samtidig med at de giver et harmonisk udtryk. Ved at vælge de rigtige farver kan vi skabe et stimulerende og inspirerende miljø, være med til at fremme kreativitet, fantasi og følelsesmæssig udvikling hos børnene.

Derfor er vi omhyggelige med farvevalg, der ikke kun er visuelt tiltalende, men også understøtter børns udvikling og skaber en rolig og inspirerende atmosfære. Ved at kombinere vores ekspertise inden for farvevalg og design, stræber vi efter at skabe et indbydende miljø for både børn og voksne at trives i. Vi tager forbehold for mindre nuanceforskelle fra de viste farver på skærmen og til farverne på de leverede laminater og linoleummer.

Se laminat farvemuligheder her

Se Linoleum farvemuligheder her

Vi står klar til at hjælpe dig!

Vores dedikerede team hos Rolighed Humania står klar til at hjælpe jer med at skabe en løsning, der opfylder jeres specifikke krav og forventninger. Vi lægger vægt på kvalitet, funktionalitet og æstetik for at sikre, at I får den løsning, der ikke kun er praktisk, men også er flot at se på.

ROLIGHED-Humania A/S
Skolegade 3, Herrup
7830 Vinderup

Tlf: 97 45 20 99
rolighed@humania.dk
tilbud@humania.dk

Følg os på: 

LinkedIn
Facebook
Instagram


Telefontid

Mandag – torsdag 8.00 – 16.00 
Fredag 8.00 – 12.00