Garderober

Den garderobe i står og mangler

Vi er altid parate til at samarbejde med jer for at finde de bedste løsninger og stræber gerne efter at gå ud over standarderne for at skabe den mest optimale garderobeløsning specifikt til jer.

Produktion af garderober

Vi hos Rolighed Humania er specialiserede i produktionen af garderober til forskellige institutioner. Uanset om det er til skoler, daginstitutioner eller specialinstitutioner, tilbyder vi en bred vifte af muligheder, der kan imødekomme forskellige behov.

Vores standardgarderobe har målene 1500 mm i højden, 250 mm i dybden og 312 mm i bredden.

Men vi er altid parate til at samarbejde med jer for at finde de bedste løsninger og stræber gerne efter at gå ud over standarderne for at skabe den mest optimale garderobeløsning specifikt til jer.

Indretningen af garderoben sammensættes efter jeres ønsker og behov. Dette kan inkludere tilføjelse af skuffe under bænken, højdejusterbar hylde, låge og bænk. Vi anbefaler at bruge laminatoverflade på bænken for at sikre optimal slidstyrke.

Sammen med valget af låge- og skuffefronter åbnes muligheden for at eksperimentere med farver og skabe en indretning, der passer til jeres æstetiske præferencer og identitet.

 

Inspirations galleri

Tilvalg

Der er flere tilvalgsmuligheder når vi snakker garderober fra ROLIGHED HUMANIA. 

Bænk med eller uden laminat, hvor ROLIGHED HUMANIA altid anbefaler vores kunder, at der på bænken vælges en højtrykslaminat, der har det bedste og mest holdbare slidstyrke. Her kan der vælges imellem en lang række farver.

  Skuffe under bænk

  Låge foran rum

  Plexiramme på låge til billede og navn

  Ekstra kroge

  Sutskoholder

  Forældre Besked Hylde der er justerbar i højden

 Det er sammen vi får skabt den garderobeløsning, der passer til den enkelte kunde. Vi er altid klar på at gå ud over standarderne for at opfylde vores kunders ønsker og behov. 

Tilvalg galleri

Påklædningspodier

Påklædningspodier udvikles til at sikre en god ergonomisk og varierende arbejdsstilling i institutionernes børnegarderober. Podierne produceres ud fra behov og placering, er der plads til dobbelttrappe eller kun en enkelt. Podierne produceres i birkekrydsfiner med håndtag/bøjler i rustfrit stål, laminat eller gummi på trin og top.

IMG_8256

Vi står klar til at hjælpe dig!

Vores dedikerede team hos Rolighed Humania står klar til at hjælpe jer med at skabe en garderobeløsning, der opfylder jeres specifikke krav og forventninger. Vi lægger vægt på kvalitet, funktionalitet og æstetik for at sikre, at I får en garderobe, der ikke kun er praktisk, men også flot at se på.

ROLIGHED-Humania A/S
Skolegade 3, Herrup
7830 Vinderup

Tlf: 97 45 20 99
rolighed@humania.dk
tilbud@humania.dk

Følg os på: 

LinkedIn
Facebook
Instagram


Telefontid

Mandag – torsdag 8.00 – 16.00 
Fredag 8.00 – 12.00