Låger

Det i står og mangler i jeres institution.

Vi er altid parate til at samarbejde med jer for at finde de bedste løsninger og stræber gerne efter at gå ud over standarderne for at skabe den mest optimale løsning specifikt til jer.

Låger

Låger fra ROLIGHED HUMANIAS er yderst populære hos vores kunder, og det er ikke uden grund. Vores låger tilpasses nøjagtigt til den ønskede placering og produceres med eller uden laminat i valgfri farve, med print efter eget valg eller med en plexirude. For at sikre god ergonomisk åben-lukning for de voksne, er lågen udstyret med en høj låsepal, der gør det nemt at åbne den uden at skulle bøje sig unødigt.

Hvis spændet er for bredt, hvor lågen ønskes placeret, tilbyder vi forskellige løsninger. Det kan for eksempel være udstillingsskab, hyggehule eller informationstavle. Vi stræber altid efter at imødekomme vores kunders individuelle behov og sikre, at de får den bedst mulige løsning til deres specifikke rum.Inspirations galleri

Vi står klar til at hjælpe dig!

Vores dedikerede team hos Rolighed Humania står klar til at hjælpe jer med at skabe en løsning, der opfylder jeres specifikke krav og forventninger. Vi lægger vægt på kvalitet, funktionalitet og æstetik for at sikre, at I får den løsning, der ikke kun er praktisk, men også er flot at se på.

ROLIGHED-Humania A/S
Skolegade 3, Herrup
7830 Vinderup

Tlf: 97 45 20 99
rolighed@humania.dk
tilbud@humania.dk

Følg os på: 

LinkedIn
Facebook
Instagram


Telefontid

Mandag – torsdag 8.00 – 16.00 
Fredag 8.00 – 12.00