Lege- og læringsmiljøer

Det i står og mangler i jeres institution.

Vi er altid parate til at samarbejde med jer for at finde de bedste løsninger og stræber gerne efter at gå ud over standarderne for at skabe den mest optimale løsning specifikt til jer.

Lege- og læringsmiljøer

Et spændende, sjovt og læringsrigt legemiljø, skabes oftest af skræddersyet inventar til den enkelte kunde ud fra tæt dialog mellem ROLIGHED HUMANIA’s erfarende konsulenter og kunden.  

Nogle af de mest solgte og populærere møbler til legemiljøer fra vores standart sortiment er:

Legebænke

Legebænke med eller uden høj ryg. Legebænke produceres i birkekrydsfiner med mulighed for at pålægge laminat, linoleum i valgfri farve, gummi eller print efter eget valg på topplade. Under bænken er der 2-4 mobile legekasser med gummi i bunden der mindsker støjen. Antallet af legekasser afhænger af ønskede længde på bænk. På den høje ryg er der mulighed for at vælge imellem spejl, print efter eget ønske, laminat i valgfri farve, akustik med eller uden print eller billede/dokurammer der gør det let at udskifte lærings- og legemiljøer. Disse valg gør sig gældende på både for- og bagside af ryggen. 

Inspirations galleri

HUMANIA Husserien

HUMANIA Husserien er med til at skabe et levende legemiljø med deres æstetiske udtryk. Serien er bestående af 4 huse, alle produceret i birkekrydsfiner med print direkte i træet inden lak. 

Bedsteshus der indeholder et mobilt minikøkken der er lige til at rulle ud. 

Eventyrhuset og Rumraketten indeholder begge en bænk med madras og 2 mobile legekasser med gummi i bunden. 

Købmanden indeholder 2 mobilekasser med gummi i bunden. 

Inspirations galleri

Minihuse og "Hundehuse"

 

Minihuse og ”Hundehuse” er mindre mobile huse der produceres i birkekrydsfiner, der let skaber et hyggeligt legemiljø. Begge huse leveres med madras. Minehuset trækker naturens ro med indendørs med sit naturlige print, der får det til at lige en mini bjælkehytte. ”Hundehusene” produceres med laminat i valgfri farve, så det passer æstetisk ind i det ønskede miljø. 

Inspirations galleri

Hyggehuler

Hyggehuler har de seneste år være ROLIGHED HUMANIA’s bestseller. Når en Hyggehule skabes, er det kun fantasien der sætter grænserne. Hygge er noget rart, afslappende, trygt og genkendeligt. Hygge er oftest noget socialt, men kan også være tid for sig selv. Med Hyggehulerne skabes der plads til hygge både sammen og hver for sig. Hyggehulerne bliver lavet helt specielt til den enkelte kunde. 

Udgangspunktet er en kasse i birkekrydsfiner med madras i valgfri farve, hvortil der kan tilbygges flere kasser. Arrangementet monteres på en sokkel der sikre stabilitet. Hver kasse får sit eget udtryk ved at tilvælge forskellige tilvalg: 

        Plexiruder i forskellige former og farver 

        Klar plexikupel i Ø30 eller 50 

        LED lysbånd eller spot

        Skråtag i valgfri farve eller print efter eget valg 

        Brudsikkert spejl

        Koskind 

        Gennemgangshul til næste hule 

        Stige til 1. sal 

        Halvt lukket indgang

        Print efter eget valg

        Laminat i valgfri farve 

        Akustik med eller uden print 

Det er også en mulighed at indtænke opbevaringsløsninger i forbindelse med udformningen af et Hyggehulearrangement.

Inspirations galleri

Legeborde

Legeborde med forskellige topplader og opbevaring under. Med et kvadratisk legebord i en passende børnehøjde får man en fantastisk lege station for børn i alle aldre. Der er opbevaring i plaskkasser ind fra alle fire sider af bordet, der er lette for børnene selv af tage frem. Udtrykket på toppladerne kan være valgfrit, ellers kan de leveres med print af by og vejbaner, landskab med marker eller laminat i valgfrifarve.

Står I med ønsker og tanker om noget helt andet, er vi altid parate til at samarbejde med jer for at finde de bedste løsninger og stræber gerne efter at gå ud over standarderne for at skabe den mest optimale løsning specifikt til jer.

 

Inspirations galleri

Podier

Podier er et godt møbel til at udfordre motorikken i et legemiljø. Et podie kan f.eks. Være en trappe med rutsjebane, hvor der i trinene er mulighed for at stille nysgerrigheden ved at vælge forundringskasser. Her kan man udskifte indholdet for eksempel efter årstid eller læringstemaer.

Scenepodier til teater, MGP eller andre forestillinger, produceres efter mål, så de passer ind på det ønskede sted. Der er flere muligheder for at udnytte pladsen under scenepodiet, til udklædningstøj eller senge til de børn der sover indenfor.   

Med podie/scenekasser kan man skabe sin egen scene, man kan bygge en borg eller en tribune til publikum. Mulighederne er mange, det samme er valget når det kommer til farver og størrelser. Sammen skaber vi det podie I lige står og mangler.Vi står klar til at hjælpe dig!

Vores dedikerede team hos Rolighed Humania står klar til at hjælpe jer med at skabe en løsning, der opfylder jeres specifikke krav og forventninger. Vi lægger vægt på kvalitet, funktionalitet og æstetik for at sikre, at I får den løsning, der ikke kun er praktisk, men også er flot at se på.

ROLIGHED-Humania A/S
Skolegade 3, Herrup
7830 Vinderup

Tlf: 97 45 20 99
rolighed@humania.dk
tilbud@humania.dk

Følg os på: 

LinkedIn
Facebook
Instagram


Telefontid

Mandag – torsdag 8.00 – 16.00 
Fredag 8.00 – 12.00