Limfjordsskolen

Hos Rolighed by Humania har vi skabt en unik løsning til Limfjordsskolen

Vi er stolte af at have været med til at skabe det fantastiske støjreducerende inventar for Limfjordsskolen. Skolen har nu steder, hvor man har lyst til at trække sig tilbage og nyde en god bog. Det har udviklet sig til et miljø fyldt med glæde og gode venskaber.

Problemstilling

Limfjordsskolen i Struer stod over for en række udfordringer i forbindelse med indretningen af deres aula. Blandt andet kæmpede de med dårlig akustik, kuldeindtrængning fra det store indgangsparti, trafikkaos og mangel på egnede arbejdsområder til elevernes gruppearbejde. Limfjordsskolen gav os opgaven med at finde en løsning, der ville skabe en mere behagelig atmosfære, ro og tilflugtssteder til eleverne, hvor de kunne arbejde i grupper.

Vores overvejelser gik ud på at skabe et miljø, der afspejler freden og stemningen ved Limfjorden. Et sted, hvor man har lyst til at trække sig tilbage og nyde en god bog. Et miljø fyldt med glæde og gode venskaber.

Løsning

Først og fremmest blev der installeret akustikløsninger i A-klassen, hvor et billede taget af en professionel fotograf af Oddesund-broen blev anvendt. Egetræslameller med sort filtakustik blev anvendt for at skabe en behagelig lydoplevelse.

For at afhjælpe kuldeproblemet blev der forlænget væggene ved indgangspartiet. Dette tiltag bidrog ikke kun til at forhindre kuldeindtrængning, men det delte også aulaen op i to separate rum og mindskede det voldsomme trafikkaos.

Der blev opført fiskerhuse med print direkte på træet, som skabte hyggelige arbejdsområder til gruppearbejde. Væghængte borde blev implementeret for at give fleksibilitet. Disse æstetiske og praktiske løsninger skabte et behageligt og inspirerende miljø for eleverne.

Der blev desuden oprettet to lounge-områder ved de store vinduespartier, hvor hængeplanter blev anvendt til at skabe en hyggelig og rolig atmosfære. Disse områder var velegnede til både seriøst arbejde og afslapning.

 

Billeder af resultatet

Udtalelse fra eleverne

Under processen havde vi lejlighed til at tale med nogle elever, mens vi var på skolen for at tage billeder til dette opslag. De udtrykte alle sammen begejstring over, at de havde fået nye møbler. En pige fortalte, at hendes veninde ofte brugte fiskerhusene til at trække sig tilbage og læse en god bog. Drengene var vilde med, at der nu var flere gemmesteder at lege gemmeleg i.

Generelt gav eleverne udtryk for, at de var glade for de nye møbler, da de nu havde mere lyst til at opholde sig i aulaen sammen med deres venner.

Vi har er glade for at kunne præsentere jer for resultatet af denne opgave, da vi selv er meget begejstrede for udfaldet. Det glæder os at komme problemet til livs, og stå tilbage med endnu en tilfreds kunde.

ROLIGHED-Humania A/S
Skolegade 3, Herrup
7830 Vinderup

Tlf: 97 45 20 99
rolighed@humania.dk
tilbud@humania.dk

Følg os på: 

LinkedIn
Facebook
Instagram


Telefontid

Mandag – torsdag 8.00 – 16.00 
Fredag 8.00 – 12.00