Som personale har man brug for et sted til sine private ejendele derfor producere Rolighed Humania personaleskabe der er tilpasset det givende lokale der er tænkt hertil. Ud fra opmåling og ønsker beregnes hvor store skabene kan blive. Personaleskabe kan fås i 16 mm melamin med birke ABS-kant eller i 15 mm birkekrydsfiner. På birkekrydsfineren kan man vælge mellem et hav af farver hvis man ønsker dette. Personale skabene leveres som standard med møbellås. Kan også leveres med systemlås, hængelås til nøgle eller kode.

En let og enkelt løsning til personalet, når det gælder garderobesystemer, er fra Rolighed Humania en hattehylde med bøjlestang, knagerække med dobbeltkroge og dobbelt fodtøjshylde med aluminiumsrør. Denne løsning er produceret i 15 mm hvidpigmenteret birkekrydsfiner.

Når der skal holdes pauser, møder, samtaler mm. er det rart at sidder ved et godt bord der er produceret så det både passer i størrelsen til rummet men også har en overflade der matcher lokalet, hvilket er med til at skabe ro. Møde/personalebord i valgfri størrelse, kan fås man forskelligt understel, træben, søjlefod, T-understel mm. Bordpladen fremstilles i birkekrydsfiner, bøg eller MDF med laminat, linoleum eller gummi på.

Til kontoret laver vi hævesænkeskriveborde i valgfri størrelse med et simpelt og let understel der fylder mindst muligt, men sikre en god ergonomisk arbejdsplads. Her på er der også mange forskellige valgmuligheder når det kommer til farver på bordplade, i vores udvalg af materialerne laminat og linoleum.

Til opbevaring af mapper og andre kontorartikler fremstiller vi kontorinventar efter mål og ønsker så det passer til kunden behov.