Personaleinventar

Det i står og mangler i jeres institution.

Vi er altid parate til at samarbejde med jer for at finde de bedste løsninger og stræber gerne efter at gå ud over standarderne for at skabe den mest optimale løsning specifikt til jer.

Skabe og garderober

ROLIGHED HUMANIA producerer alt til personaleafdelingen, borde, hævesænkeskriveborde, skabe, garderobeløsninger, opslagstavler, personaleskabe, hvilearrangementer, blandt meget andet.  

Personaleskabe til personlige ejendele, produceres efter ønsker om placering og størrelse på hvert enkelt rum. Der er mulighed for at vælge imellem melamin med birke ABS-kant og birkekrydsfiner. Vælges birkekrydsfiner er der mulighed for at tilvælge laminat på lågerne efter eget farvevalg. Personaleskabene leveres som standart med møbellås, men kan også leveres med systemlås, hængelås til nøgle eller kode.    

Personalegarderobe med hattehylde, bøjlestang, knagerække og fodtøjshylde er en klassiker når man indretter personalegarderobe med inventar fra ROLIGHED HUMANIA. Som standart laves systemet i 1000 mm brede, men også her er vi går vi gerne ud over standarten for at skabe den mest optimale løsning specifikt til jer. 

 

Inspirations galleri

Borde og inventar

Borde til personalestue eller mødelokalet produceres i birkekrydsfiner eller MDF med birke ABS-kant efter ønsker om mål, farve og understel. 

Hævesænkeskriveborde produceres ligeledes i birkekrydsfiner eller MDF med birke ABS-kant efter ønsker om mål og farve. Skrivebordet leveres med et sort hævesænkunderstel, med eller uden el. 

Kontorinventar til opbevaring af kontorartikler, mapper osv. produceres efter behov for indhold og funktionalitet. Inventaret produceres i melamin med birke ABS-kant eller birkekrydsfiner hvor det er muligt at pålægge en laminat i valgfri farve.

Inspirations galleri

Vi står klar til at hjælpe dig!

Vores dedikerede team hos Rolighed Humania står klar til at hjælpe jer med at skabe en løsning, der opfylder jeres specifikke krav og forventninger. Vi lægger vægt på kvalitet, funktionalitet og æstetik for at sikre, at I får den løsning, der ikke kun er praktisk, men også er flot at se på.

ROLIGHED-Humania A/S
Skolegade 3, Herrup
7830 Vinderup

Tlf: 97 45 20 99
rolighed@humania.dk
tilbud@humania.dk

Følg os på: 

LinkedIn
Facebook
Instagram


Telefontid

Mandag – torsdag 8.00 – 16.00 
Fredag 8.00 – 12.00