BÆREDYGTIGHED

ROLIGHED HUMANIA tilbyder serviceaftale eller servicebesøg på vores inventar for at forbedre levetiden på produkterne.

Med en serviceaftale opnår du en mærkbar forlængelse af levetiden på produkterne samtidig med du har et produkt der hele tiden er funktionel i forhold til dine behov.

Når produktet endelig er udtjent, tager vi dem tilbage til virksomheden og renoverer dem, så de igen kan sælges som Refurbished inventar. På denne måde cirkulerer vi produkterne, så vi i fællesskab kan være med til at reducere Co2-forbruget.

Serviceaftalen kan bestilles efter behov på timebasis eller kan laves som en fast aftale til en fast pris.

 

Rolighed Humania tænker på miljø og bæredygtighed

Vi tilbyder serviceaftaler på vores inventar for at forbedre levetiden på produkterne.

Når de endelig er udtjente, tager vi dem tilbage til virksomheden og renoverer dem, så de igen kan sælges som Refurbished inventar.

På denne måde cirkulerer vi produkterne, så vi i fællesskab kan være med til at reducere Co2-forbruget.

Vi sælger Refurbished (renoverede) møbler samt udstillingsmøbler til både privatpersoner samt erhvervskunder. Webshop er under udarbejdelse.

 

 

Dansk Møbelkontrol

Som medlem af Dansk Møbelkontrol lever Rolighed Humania op til de højeste håndværksmæssige standarder indenfor møbel- og køkkenproduktion. Vores produktionen lever op til “Tekniske Protokol” i henhold til Dansk Møbelkontrols standarder. Dette i relation til, krav til materialer, udførelse og færdige produkter.

Verdensmål

Vi har, sammen med Verdensmål.dk, plantet træer i Danmark.
Selvom vi alle gør hvad vi kan for at nedsætte vores CO2-udslip, så er det også rigtig vigtigt at få plantet træer, som trækker CO2 ud af atmosfæren. Desuden er skoven god for biodiversiteten, som ellers er under hårdt pres. Klik på linket nedenfor og se præcis hvor vores træer er plantet – og hvor gamle de er nu.

Verdensmål.dk er et netværk af virksomheder, der alle arbejder for FNs 17 verdensmål for bæredygtighed. Virksomheden bag, er en registreret socialøkonomisk virksomhed, hvilket blandt andet betyder, at alt overskud bruges til arbejdet for at fremme verdensmålene.

De første træer er kun en start for ROLIGHED HUMANIA. Vi vil over de næste år plante flere træer i Danmark.

Sammen kan vi gøre en forskel ❤

Bæredygtighedsrapport

ROLIGHED HUMANIA har udarbejdet en bærdygtighedsrapport, for at vi kan styre, dokumentere og kommunikere hvordan vi arbejder med bæredygtighed, samfundsansvar og FN’s Verdensmål. Vi ønsker som virksomhed at tage et ansvar over for miljøet og arbejde med Co2 reduceringer, som hjælper os alle.