Reoler, rumdelere og skabe

Et møbel der kan indrettes efter behov med mange kombinationer. En oplagt rumdeler, der både kan stilles på sokkel, leveres med hjul eller som væghængt. Udføres i 15 mm hvidpigmenteret birkekrydsfiner. VI anbefaler laminat på de vandrette flader for højere slidstyrke.

Bagsiden kan udnyttes til flere formål. Som display i form af en plexiglasplade, der kan sideforskydes, det man også være brudsikkert spejl, lydisolerende beklædning, opslagstavle (bulletin board), whiteboard, kridttavle eller med almindelig bagbeklædning.

Skabe kan rumme mange ting og med et ”byg selv” skab fra Rolighed Humania er man selv med til at indrette skabet så det giver bedste mening og passer til ønskede formål. Om det skal være til det kreative værksted med maling, paprør, ispinde eller om det skal være til musikinstrumenter, så finder vi en løsning der passe ind. Skabet produceres i melanin med birke abs kant. Der er mulighed for at vælge glas i lågerne der giver børnene mulighed for selv at fantasere om hvad de kan bruge indholdet til. Der kan vælges plastbakker til småopbevaring, hylder der er tilpasset karton størrelse, flytbare hylder osv.