Rumdelere, reoler og skabe

Det i står og mangler i jeres institution.

Vi er altid parate til at samarbejde med jer for at finde de bedste løsninger og stræber gerne efter at gå ud over standarderne for at skabe den mest optimale løsning specifikt til jer. Skab rum i rummet, hold styr på tingene, få opdelt sagerne, dan et overblik, skab synlighed og inspiration. Mulighederne er mange alt efter hvilke behov man har for funktion. 

Reoler

Mobile reoler med plads til kurve, skuffer, spil-hylder, skabe, er nogle af de indretningsmuligheder der er i en reol fra ROLIGHED HUMANIA. Vi er altid parate til at samarbejde med jer for at finde de bedste løsninger. Om det er en mobil reol, på sokkel eller væghængt reolen, igen er det hvad der passer bedst ind hos den enkelte kunde. 

Inspirations galleri

Skabe

 Skabe kan rumme mange ting, og med et ”byg selv” skab fra Rolighed Humania, er man selv med til at indrette skabet så det giver bedst mening og passer til det ønskede formål. Om det skal være til det kreative værksted, musikinstrumenter, kontorartikler, glemt- og ekstra tøj, så laver vi en løsning der passer. Der er mulighed for at vælge glas i lågerne, der er med til at give et bedre overblik over indeholdet. Skabe kan indrettes med plastbakker til småopbevaring, hylder der er tilpasset karton størrelse, flytbare hylder osv.

Der er mulighed for at udnytte bagside på reoler og skabe til flere formål. F.eks. med rammer til opslag/udstilling, brudsikkert spejl, lydisolerende beklædning der også kan fungere som opslagstavle, magnetisk whiteboard tavle, kridttavle eller print efter eget ønske. På denne måde får møblet flere funktioner i et og er ideelt til at skabe rum i rummet. 

Inspirations galleri

Skillevægge

Skillevægge er en nem og let måde hvorpå man kan skabe rum i rummet. Om det er mobile eller fast monteret skillevægge, om det er ren krydsfiner, med laminat, med magnetiskwhiteboard, med print, eller med plastik planter, mulighederne er mange og der er en model til alle. Det er sammen vi finder lige netop den løsning der passer bedst ind hos jer i forhold til udtryk og størrelse. 

Inspirations galleri

Skrivepulte

Skrivepulte kan laves som vi kender en standart skrivepult med skrå top, skuffer og skabe, men ROLIGHED HUMANIA skaber også pulte der er væghængte eller har flere funktioner. Det kan blandt andet være en kombination af en hyggehule og en skrivepult, der både giver plads til den voksne og børnene.

Inspirations galleri

Kreaværkstedet

Kreaværkstedet er der hvor fantasien skal have lov til at blive sluppet fri, man skal kunne lade sig inspirere af materialer. Derfor er det vigtigt med mulighed for at skabe ro og orden, synlighed og let tilgængelighed der kan give børnene frihed til selv at vælge og sætte gang i den kreative tankevirksomhed.

Inspirations galleri

Vi står klar til at hjælpe dig!

Vores dedikerede team hos Rolighed Humania står klar til at hjælpe jer med at skabe en løsning, der opfylder jeres specifikke krav og forventninger. Vi lægger vægt på kvalitet, funktionalitet og æstetik for at sikre, at I får den løsning, der ikke kun er praktisk, men også er flot at se på.

ROLIGHED-Humania A/S
Skolegade 3, Herrup
7830 Vinderup

Tlf: 97 45 20 99
rolighed@humania.dk
tilbud@humania.dk

Følg os på: 

LinkedIn
Facebook
Instagram


Telefontid

Mandag – torsdag 8.00 – 16.00 
Fredag 8.00 – 12.00