Soverum

Det soverum i står og mangler i jeres institution.

Vi er altid parate til at samarbejde med jer for at finde de bedste løsninger og stræber gerne efter at gå ud over standarderne for at skabe den mest optimale løsning specifikt til jer.

Soverum

God søvn er vigtig. ROLIGHED HUMANIA producerer både enkelte krybber, dobbeltkrybber, sovepodier og madrasskabe, alt efter hvad behovet er hos den enkelte kunde. Vi er altid parate til at samarbejde med jer for at finde de bedste løsninger og stræber gerne efter at gå ud over standarderne for at skabe den mest optimale løsning for netop jer. Alt hvad der er med til at gøre en god søvn endnu bedre.

Dobbeltkrybben er udviklet til institutioner der har brug for at udnytte pladsen maksimalt. Det er blevet en populær krybbe med høj funktionalitet som børnene elsker. Dobbeltkrybben udføres i 15 mm krydsfiner eller
fenolplade, der gør den mere vejrbestandig til blandt andet udendørs overdækning. Med mulighed for at tilkøbe stige, dækkener, fluenet, seler og stræklagner.
Liggemål: Dobbeltkrybbe: L x B: 1226 x 476 mm

Tilvalg: 

Der er mulighed for at tilvælge:

  •       Myggenet  
  •       Dækkener
  •       Lagen
  •       Sele

·       Stige

Inspirations galleri

Sovepodier

Sovepodier er et hit til børn der sover indenfor. Et sovepodie kan have flere funktioner. Når podiet ikke fungere som sovepladser kan sengene skubbes ind og podiet kan nu bruges til motoriske leg eller tribune til en teaterforestilling, højtlæsning mm.

 

Inspirations galleri

Madrasskabe

Madrasskabe er en anden god løsning til opbevaring af madrasser og sengetøj til de børn der sover f.eks.  indendørs. Skabet indrettes efter behov med inddeling til madrasser og sengetøj. Det er muligt at producere efter allerede eksisterende madrasser eller der kan tilkøbes madrasser. Skabet kan laves både mobilt og på sokkel. 

ROLIGHED HUMANIA producerer ligeledes madrasskabe med varme, der kan bruges i uopvarmet rum. Skabene er udstyret med en timer så madrasserne er lune når børnene skal puttes. Derved undgår man brug af unødvendig strøm. 

Inspirations galleri

Den gode søvn

Den gode søvn er vigtig, om man er lille eller stor, ung eller gammel. Derfor er det vigtig for ROLIGHED HUMANIA at kunne opfylde kundens ønsker og behov for hvad der vil gøre søvnen bedst for netop deres brugere. ROLIGHED HUMANIA har standard krybber, men ikke alt behøver at være standard når man har ekstra behov. Som specialsnedkeri har vi muligheden for at producere efter ønsker om størrelse, farve, udtryk og funktionalitet. Gennem god dialog med kunden finder vi frem til det der passer bedst ind hos dem.

Diverse

Vi står klar til at hjælpe dig!

Vores dedikerede team hos Rolighed Humania står klar til at hjælpe jer med at skabe en løsning, der opfylder jeres specifikke krav og forventninger. Vi lægger vægt på kvalitet, funktionalitet og æstetik for at sikre, at I får den løsning, der ikke kun er praktisk, men også er flot at se på.

ROLIGHED-Humania A/S
Skolegade 3, Herrup
7830 Vinderup

Tlf: 97 45 20 99
rolighed@humania.dk
tilbud@humania.dk

Følg os på: 

LinkedIn
Facebook
Instagram


Telefontid

Mandag – torsdag 8.00 – 16.00 
Fredag 8.00 – 12.00