Soverum

God søvn er vigtig. Hos Rolighed Humania finder man både enkelt krybber, dobbeltkrybber, sovepodier og madrasskabe. Alt der er med til at gøre en god søvn endnu bedre.

Dobbeltkrybben er udviklet til institutioner der har brug for at udnytte pladsen maksimalt. Det er blevet en populær krybbe med høj funktionalitet som børnene elsker. Den er udført i 15 mm birkekrydsfiner. Den kan også laves i finolplade så den kan stå ude under halvtag. Begge med mulighed for at tilkøbe stige, dækken, fluenet, seler og sengetøj.

Enkeltkrybben er fremstillet i samme materiale. I stedet for underkøjen, som man finder i dobbeltkrybben, er der lavet plads til opbevaring nederst.

Madrasskabe kan indrettes efter behov med inddeling til madrasser og sengetøj. Bruges skabet indendørs, hvor der samtidig skal være plads til leg eller andet, er der mulighed for at få monteret spejl på bagsiden. Skabet fås som mobil model på hjul eller stationær på sokkel. Madrasskabet findes ligeledes som en ”udendørs” model fremstillet i finolplade med madrasvarmer. Skabet er med timer så madrasserne er varme når børnene skal puttes.  

Flere institutioner har børn som sover indenfor, og ønsker flere funktioner i soverummet. Dertil har vi lavet sovepodier der er tilpasset den enkelte institution. I timerne hvor ingen børn sover, kan podiet bruges til leg, dans og samling. Når trætheden melder sig, trækkes sengen frem under podiet og der er nu plads til den gode søvn.